Breda_Onze Club_Dames1_goal.jpg Breda_Onze Club_familie_toernooi.jpg Breda_sfeerbeeld_D1_17-18.jpg Breda_Onze Club_CTStadion.jpg Breda_plezier_jeugd.jpg Breda_plezier_familie.jpg Breda_actiebeeld_H1_17-18.jpg Breda_Onze Club_Heren1_Luns.jpg Breda_Onze Club_ONZEDAGHAP.jpg Breda_Onze Club_Maarten.jpg Breda_Onze Club_Steunies.jpg Breda_actiebeeld_D1_17-18.jpg Breda_keeper.jpg Breda_Onze Club_kinderen.jpg Breda_sticks.jpg Breda_plezier_TD.jpg Breda_Onze Club_Tom.jpg Breda_FJeugd.jpg Breda_Onze Club_moeder_dochter.jpg Breda_Onze Club_CTuitreiking.jpg Breda_sfeerbeeld_H1_17-18.jpg Breda_sgrappigbeeld_H1_17-18.jpg
Junioren
Senioren
Nieuwsbericht

Introductie: Comité van Aanbeveling

Nieuwsafbeelding
11-4-2018

Sinds afgelopen weekend is onze club een nieuwe commissie rijker.  Het Comité van Aanbeveling zal het bestuur gaan adviseren rondom benoemingen tot de "eregalerij" van BH&BC Breda.  

Met het aanstellen van het Comité van Aanbeveling wil het bestuur bereiken dat we als club over de jaren heen steeds consequent afwegen welke individuen in aanmerking komen voor Lid van Verdienste en Erelid van BH&BC Breda. De eerste 3 leden van het comité, allemaal ook zelf Leden van Verdienste, zijn Willem Verkleij, Huub van Haagen en Eveline Ytsma (zie foto). Zij zullen over voordrachten van specifieke individuen een advies aan het bestuur uitbrengen.  Het bestuur beslist vervolgens over de aanbeveling en legt deze ter goedkeuring bij de (B)ALV aan de leden voor.

Voordrachten (met motivering) kunnen via het bestuur of één van de leden van de commissie worden gedaan.   

We danken Willem, Huub en Eef voor hun toezegging om (weer!) iets voor hun club te doen en wensen ze succes in deze belangrijke rol.