Breda_FJeugd.jpg Breda_sgrappigbeeld_H1_17-18.jpg Breda_sfeerbeeld_H1_17-18.jpg Breda_Onze Club_CTStadion.jpg Breda_Onze Club_Maarten.jpg Breda_sfeerbeeld_D1_17-18.jpg Breda_plezier_TD.jpg Breda_Onze Club_familie_toernooi.jpg Breda_Onze Club_Dames1_goal.jpg Breda_Onze Club_moeder_dochter.jpg Breda_plezier_jeugd.jpg Breda_plezier_familie.jpg Breda_keeper.jpg Breda_actiebeeld_D1_17-18.jpg Breda_Onze Club_Heren1_Luns.jpg Breda_Onze Club_CTuitreiking.jpg Breda_Onze Club_Steunies.jpg Breda_sticks.jpg Breda_Onze Club_ONZEDAGHAP.jpg Breda_actiebeeld_H1_17-18.jpg Breda_Onze Club_kinderen.jpg Breda_Onze Club_Tom.jpg
Junioren
Senioren
Nieuwsbericht

Veiligheid voorop!

Nieuwsafbeelding
6-4-2018

Het bestuur en de TC’s wijzen de ouders/verzorgers, coaches, managers en trainers van onze (jongste) jeugdleden nog maar eens op het belang van de veiligheid van onze jongste spelers en speelsters. Maak goede afspraken, laat ze niet alleen fietsen of wachten en al helemaal niet met een onbekende meegaan.

Zoals u wellicht in de krant heeft gelezen, heeft zich afgelopen weekend een incident met een jeugdlid van collega-vereniging Zwart Wit voorgedaan bij de parkeerplaats van de Kamer van Koophandel, een plek die ook door onze (jongste) jeugdteams veel wordt gebruikt als verzamelpunt voor uitwedstrijden. Door de tegenwoordigheid van geest van het kind in kwestie, is er gelukkig helemaal niets gebeurd.

Het bestuur en de TC’s vinden dit echter verontrustend genoeg om de ouders/verzorgers, coaches, managers en trainers van al onze jongste jeugd- en jeugdleden uit voorzorg nogmaals op het hart te drukken om goed op te letten, kinderen niet alleen te laten wachten en hen niet alleen van en naar een verzamelplaats of naar de vereniging te laten lopen of fietsen. Laat ze in groepjes afspreken, samen fietsen en wachten of blijf er als ouder/verzorger bij tot er meer teamgenoten zijn en de teambegeleiding of andere ouders aanwezig zijn.

Dit geldt ook voor de trainingen: laat ze niet alleen fietsen en als de kinderen even moeten wachten voor zij worden opgehaald, spreek dan af dat ze in of bij het clubhuis wachten en niet dat ze bijvoorbeeld alleen naar de parkeerplaats moeten lopen om daar opgehaald te worden.

Druk de kinderen zelf ook op het hart dat ze nooit met iemand meegaan die ze niet kennen of waarvan ze niet zeker weten of die persoon wel te goeder trouw is.

Mocht er toch iets voorvallen, dan is het erg belangrijk dat er zo spoedig mogelijk aangifte gedaan wordt bij de politie. Ook verzoeken wij eenieder om direct het bestuur en/of de HOTs te informeren, zodat ook wij kunnen doen wat in ons vermogen ligt om herhaling te voorkomen.