Breda_plezier_TD.jpg Breda_FJeugd.jpg Breda_Onze Club_CTuitreiking.jpg Breda_Onze Club_Dames1_goal.jpg Breda_Onze Club_moeder_dochter.jpg Breda_sgrappigbeeld_H1_17-18.jpg Breda_Onze Club_familie_toernooi.jpg Breda_actiebeeld_D1_17-18.jpg Breda_Onze Club_Maarten.jpg Breda_sfeerbeeld_H1_17-18.jpg Breda_Onze Club_CTStadion.jpg Breda_sfeerbeeld_D1_17-18.jpg Breda_Onze Club_Tom.jpg Breda_Onze Club_Heren1_Luns.jpg Breda_actiebeeld_H1_17-18.jpg Breda_Onze Club_kinderen.jpg Breda_Onze Club_ONZEDAGHAP.jpg Breda_Onze Club_Steunies.jpg Breda_keeper.jpg Breda_sticks.jpg Breda_plezier_familie.jpg Breda_plezier_jeugd.jpg
Junioren
Senioren
Nieuwsbericht

Een rookvrije club? Uw mening is belangrijk!

Nieuwsafbeelding
6-4-2018
Geachte leden, ouders van leden en betrokkenen bij onze club,

Uit onderzoek blijkt dat maar liefst 9 op de 10 Nederlanders vóór een rookvrij sportterrein voor kinderen zijn en wist u dat al ruim 250 verenigingen, waarvan 50 hockeyclubs, (op weg naar) rookvrij zijn? Het draagvlak voor een rookvrij sportterrein is enorm.

Als bestuur zijn wij geïnteresseerd in uw mening en hopen wij via een eenvoudige, anonieme enquête te weten te komen of deze ambitie ook bij onze club aanwezig is.

Vandaag hebben wij een mail verstuurd met een link naar de enquête. Heeft u deze niet ontvangen en zou u de enquête toch graag willen invullen, stuur dan een mail naar [email protected] en wij zullen de link dan naar u versturen.

De link naar de enquête blijft tot vrijdag 13 april geldig.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur

hcbreda