Breda_Onze Club_familie_toernooi.jpg Breda_FJeugd.jpg Breda_Onze Club_Tom.jpg Breda_sfeerbeeld_H1_17-18.jpg Breda_sticks.jpg Breda_Onze Club_ONZEDAGHAP.jpg Breda_Onze Club_moeder_dochter.jpg Breda_Onze Club_Heren1_Luns.jpg Breda_actiebeeld_H1_17-18.jpg Breda_Onze Club_CTStadion.jpg Breda_Onze Club_Maarten.jpg Breda_plezier_familie.jpg Breda_Onze Club_CTuitreiking.jpg Breda_plezier_jeugd.jpg Breda_Onze Club_Steunies.jpg Breda_Onze Club_kinderen.jpg Breda_Onze Club_Dames1_goal.jpg Breda_actiebeeld_D1_17-18.jpg Breda_sgrappigbeeld_H1_17-18.jpg Breda_sfeerbeeld_D1_17-18.jpg Breda_keeper.jpg Breda_plezier_TD.jpg
Junioren
Senioren
Nieuwsbericht

Zwerfafval rondom onze velden

Nieuwsafbeelding
4-4-2018

Vriendelijk verzoek aan alle leden...


Zoals u waarschijnlijk heeft gezien, zijn we volop bezig met het verfraaien en verbeteren van onze accommodatie, mede in verband met de Champions Trophy.  De werkzaamheden aan/rondom veld 4 verwachten we later deze maand af te ronden. Wellicht komt het door de wat rommelige uitstraling die de werkzaamheden met zich meebrengen, maar veel van onze leden/bezoekers lijken de meer dan 25 afvalbakken rondom velden en clubhuis op dit moment grotendeels te negeren. Een kleine rondgang afgelopen weekend leverde de benedengeplaatste kleurrijke maar ook wat verdrietige collage op.  


Wat u zich wellicht niet realiseert is dat dit zwerfafval in de sloten rondom het terrein belandt en dat het daarmee niet alleen een doorn in het oog is van veel van onze leden en buurtbewoners, maar dat het ook de flora en fauna rondom onze club in gevaar brengt.  (Wist u dat het gebied rondom de club een ecologische zone is?)


We willen u vriendelijk doch dringend vragen om te helpen onze velden en het daaromheen liggende terrein netjes te houden door uw afval in de daartoe bestemde bakken te deponeren.   


Dank u wel!


Het bestuur



Bijlage: afval.png