Breda_Onze Club_Tom.jpg Breda_actiebeeld_H1_17-18.jpg Breda_Onze Club_moeder_dochter.jpg Breda_keeper.jpg Breda_plezier_jeugd.jpg Breda_plezier_familie.jpg Breda_sgrappigbeeld_H1_17-18.jpg Breda_Onze Club_kinderen.jpg Breda_Onze Club_Heren1_Luns.jpg Breda_sfeerbeeld_D1_17-18.jpg Breda_plezier_TD.jpg Breda_actiebeeld_D1_17-18.jpg Breda_sfeerbeeld_H1_17-18.jpg Breda_Onze Club_Dames1_goal.jpg Breda_Onze Club_familie_toernooi.jpg Breda_Onze Club_CTuitreiking.jpg Breda_sticks.jpg Breda_Onze Club_ONZEDAGHAP.jpg Breda_Onze Club_Maarten.jpg Breda_Onze Club_Steunies.jpg Breda_Onze Club_CTStadion.jpg Breda_FJeugd.jpg
Junioren
Senioren
Nieuwsbericht

Werkzaamheden Beregening Veld 4

Nieuwsafbeelding
26-3-2018
De werkzaamheden ter verbetering van veld 4 verlopen volgens plan. Deze week wordt er graafwerk verricht voor een nieuwe waterleiding vanuit ons waterreservoir bij het speeltuintje, voor het clubhuis. De leiding zal langs veld 2 via het middenpad veld 4 bereiken om dit veld van beregening te voorzien.

Hierdoor zal er overlast ontstaan; de velden zullen op sommige dagen moeilijker te bereiken zijn. Met name woensdag en misschien ook donderdag deze week zal met name veld 3 lastig te bereiken zijn. Wij adviseren iedereen die op veld 3 moet trainen, het veld via de buitenkant van veld 2 - de kant van de parkeerplaats - te benaderen. Er zal een toegang open worden gehouden.

De aannemer heeft ons beloofd alles zo netjes en snel mogelijk af te werken en wij vragen iedereen dan ook voor begrip tijdens deze paar dagen.