Breda_sfeerbeeld_H1_17-18.jpg Breda_Onze Club_Maarten.jpg Breda_Onze Club_CTStadion.jpg Breda_keeper.jpg Breda_actiebeeld_D1_17-18.jpg Breda_Onze Club_familie_toernooi.jpg Breda_Onze Club_kinderen.jpg Breda_sfeerbeeld_D1_17-18.jpg Breda_plezier_familie.jpg Breda_Onze Club_Tom.jpg Breda_Onze Club_Dames1_goal.jpg Breda_Onze Club_Steunies.jpg Breda_Onze Club_moeder_dochter.jpg Breda_sgrappigbeeld_H1_17-18.jpg Breda_Onze Club_ONZEDAGHAP.jpg Breda_plezier_jeugd.jpg Breda_Onze Club_Heren1_Luns.jpg Breda_plezier_TD.jpg Breda_actiebeeld_H1_17-18.jpg Breda_FJeugd.jpg Breda_sticks.jpg Breda_Onze Club_CTuitreiking.jpg
Junioren
Senioren
Nieuwsbericht

Update velden / veld 4 niet betreden

Nieuwsafbeelding
9-3-2018

De trainingen zijn weer in volle gang en vanaf morgen zullen de eerste competitiewedstrijden weer gespeeld worden.

Voor onze gastclubs die dit weekend op ons complex komen, zijn posters in het clubhuis opgehangen om hen te informeren over de werkzaamheden op onze club.

Er wordt hard gewerkt alle velden gereed te hebben voor de Champions Trophy (23 juni t/m 1 juli). De voorbereidingen zijn in volle gang en wij willen iedereen vragen de aanwijzingen rondom de velden te respecteren en het veld in aanleg NIET te betreden.

Onze excuses voor de overlast die u mogelijk kan ondervinden en voor alle teams vooral weer veel succes op het veld! Wij hopen u allemaal te mogen zien tijdens de Champions Trophy.