Breda_keeper.jpg Breda_sgrappigbeeld_H1_17-18.jpg Breda_sfeerbeeld_D1_17-18.jpg Breda_Onze Club_CTStadion.jpg Breda_sfeerbeeld_H1_17-18.jpg Breda_plezier_jeugd.jpg Breda_plezier_familie.jpg Breda_FJeugd.jpg Breda_actiebeeld_D1_17-18.jpg Breda_plezier_TD.jpg Breda_Onze Club_Heren1_Luns.jpg Breda_Onze Club_Maarten.jpg Breda_Onze Club_moeder_dochter.jpg Breda_Onze Club_Steunies.jpg Breda_actiebeeld_H1_17-18.jpg Breda_Onze Club_CTuitreiking.jpg Breda_Onze Club_Tom.jpg Breda_sticks.jpg Breda_Onze Club_familie_toernooi.jpg Breda_Onze Club_Dames1_goal.jpg Breda_Onze Club_ONZEDAGHAP.jpg Breda_Onze Club_kinderen.jpg
Junioren
Senioren
Nieuwsbericht

Update: velden afgekeurd tot zaterdag 12.00 uur

Nieuwsafbeelding
2-3-2018
Update: In verband met de vorst zijn alle kunstgrasvelden in ieder geval tot en met zaterdag 12.00 uur afgekeurd en mogen dan ook NIET betreden worden. De geplande trainingen en oefenwedstrijden op zaterdag ochtend gaan niet door of worden eventueel later op de dag gespeeld. Alle trainers, coaches en managers worden hierover geinformeerd door de HOT/technische commissie/wedstrijdsecretariaat.

Aangezien de vorst nog even aan blijft houden en er zelfs sneeuw voorspeld wordt bestaat er een grote kans dat ook op zaterdagmiddag en zondag de velden nog steeds niet bespeelbaar zijn. De velden worden zaterdagochtend opnieuw gekeurd. Hierover berichten we jullie natuurlijk zo snel mogelijk. Houd de website, app en Facebook in de gaten!