Breda_Onze Club_familie_toernooi.jpg Breda_actiebeeld_H1_17-18.jpg Breda_Onze Club_Dames1_goal.jpg Breda_sgrappigbeeld_H1_17-18.jpg Breda_Onze Club_Tom.jpg Breda_FJeugd.jpg Breda_Onze Club_Heren1_Luns.jpg Breda_plezier_familie.jpg Breda_plezier_jeugd.jpg Breda_Onze Club_Maarten.jpg Breda_Onze Club_kinderen.jpg Breda_plezier_TD.jpg Breda_Onze Club_CTuitreiking.jpg Breda_Onze Club_CTStadion.jpg Breda_sfeerbeeld_H1_17-18.jpg Breda_sfeerbeeld_D1_17-18.jpg Breda_sticks.jpg Breda_keeper.jpg Breda_Onze Club_ONZEDAGHAP.jpg Breda_Onze Club_Steunies.jpg Breda_actiebeeld_D1_17-18.jpg Breda_Onze Club_moeder_dochter.jpg
Junioren
Senioren
Nieuwsbericht

Vertraging programma zaalhockey

Nieuwsafbeelding
20-11-2019
De publicatie van het zaalhockeyprogramma voor de regio Zuid-Nederland is ernstig vertraagd. De data en wedstrijden zouden afgelopen vrijdag al worden gepubliceerd, maar de KNHB is nog druk bezig met het in elkaar zetten van de programma's. Uiterlijk zondag 24 november, zo belooft de KNHB, zijn alle wedstrijden bekend. De KNHB biedt haar excuses aan voor de vertraging. ONS wedstrijdsecretariaat doet er natuurlijk alles aan om het programma, zodra bekend, meteen zichtbaar te maken in de BH&BC Breda-app.

De eerste wedstrijden in de zaal worden in het weekend van 30 november en 1 december gespeeld. De zaaltrainingen gaan van start op maandag 25 november. Er zijn ook een aantal nieuwe spelregels van toepassing dit seizoen, topscheidsrechter Coen van Bunge legt ze uit in dit filmpje.Zie je geen filmpje in dit bericht? Bekijk het dan via deze link: