Breda_plezier_familie.jpg Breda_Onze Club_Tom.jpg Breda_Onze Club_Steunies.jpg Breda_Onze Club_familie_toernooi.jpg Breda_Onze Club_Maarten.jpg Breda_Onze Club_moeder_dochter.jpg Breda_keeper.jpg Breda_actiebeeld_H1_17-18.jpg Breda_plezier_jeugd.jpg Breda_Onze Club_CTuitreiking.jpg Breda_plezier_TD.jpg Breda_actiebeeld_D1_17-18.jpg Breda_sfeerbeeld_D1_17-18.jpg Breda_Onze Club_kinderen.jpg Breda_Onze Club_CTStadion.jpg Breda_Onze Club_ONZEDAGHAP.jpg Breda_FJeugd.jpg Breda_sfeerbeeld_H1_17-18.jpg Breda_Onze Club_Dames1_goal.jpg Breda_sticks.jpg Breda_sgrappigbeeld_H1_17-18.jpg Breda_Onze Club_Heren1_Luns.jpg
Junioren
Senioren
Nieuwsbericht

Algemene informatie afgelastingen ivm vorst

Nieuwsafbeelding
15-11-2019
De dagen worden weer korter en het wordt kouder! Tijd om even stil te staan hoe het ook alweer gaat in geval van afgelastingen in verband met vorst, sneeuw of andere barre weersomstandigheden.

Bijgevoegd ONS beleid hoe, wanneer en door wie een wedstrijd wordt afgelast. Het is niet nodig om de club te bellen; als er een wedstrijd niet door kan gaan zal het wedstrijdsecretariaat ervoor zorgen dat de desbetreffende coaches/managers zo snel mogelijk worden gewaarschuwd. Voor doordeweekse trainingen zullen onze HOT's, Marjolein en Lars, de beslissing maken en doorgeven aan de trainers. 

Ons wedstrijdsecretariaat vraagt om jullie begrip wat betreft het volgende; 

In het geval van vorst in de ochtenduren tijdens de weekenden, worden de 11-tal wedstrijden doorgang verleend boven jongste jeugd wedstrijden en bovendien hebben Bondswedstrijden voorrang over districtswedstrijden. 
Tevens wordt bij eventuele aanpassing in het wedstrijdschema rekening gehouden met de reisafstand van de gastteams.
Om deze redenen kan het wedstrijdsecretariaat het speelschema op de dag zelf nog aanpassen.

Laten we hopen dat het zonnetje vroeg in de ochtend gaat schijnen om de vroege vorst tegen te gaan!

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws